Friday, December 10, 2010

Tandställning och Lussekatter!

Idag var det den stora dagen, dags att bli av med tandställningen för Daniel! Han började redan i Frankrike men började om här i Malaysia 2007, så det var en stor dag idag. Visserligen skall han ha sina retainers (svenska??) under 1 år+ men dem skall han ta ut när han äter, borstar tänder mm. Vilket innebär att han kan äta vad som helst igen!! Popcorn here I come! Så här snygga tänder har han!! Dr Lee är jätteduktig, bor och verkar i Singapore men kommer till KL varannan vecka. Hörde dessutom att priset är ca hälften jämfört med Sverige!!


Efter lunchen på House & Co, gick vi och lyxa till oss och handlade ost. Vi kan köpa många franska ostar här men de kostar en förmögenhet, jag personligen tycker faktiskt att Australien har bra ostar och köper oftast dem. Men idag smet vi in i den nya ostavdelningen utanför Coldstorage i BSC och köpte Tomme de Savoir, engelsk lagrad Cheddar och Chevre från Touraine (området där vi bodde i Frankrike). Skall vi smaska på i kväll, ja jag lovar vi sparar lite till dig, Lars när du kommer hem från Tyskland imorgon. OM han nu kommer, verkar va snökaos överallt! När vi sen kom hem luktade det jul i huset, Josephine hade bakat saffrans lussekatter, mums!!


1 comment:

  1. Var det något som vi la mycket pengar på i Malaysia så var det just ostar. Hela familjen älskar ost, ost i alla former och smaker. Men eftersom mycket är billigt där så kände man att vissa saker kunde man lägga lite extra på, för livet måste ju vara gott också. Som du nämner, tandläkaren är ju billigare. Vi passade faktiskt på att renovera våra munnar, vilket känns skönt. De är ju dessutom duktiga. Ska nog boka in en tid hos den tandläkare som vi gick till när jag kommer i mars. Kram och ha en riktigt skön helg med livets goda..det vill säga ost!

    ReplyDelete