Monday, August 26, 2013

Melbourne augusti 2013

Tiden gick fort och jag och Lars åkte till Melbourne via Singapore fredagen den 9 augusti. Allt gick som smort och vi anlände Daniels lägenhet i Carlton på lördag kvällen! Tog en promis och åt en god lätt italiensk middag på en av våra favoriter, DOC.

Daniel på DOC


På vägen hem fick Lars köpt sin favoritöl, Fat Yak. Daniel var snäll och lånade oss sitt sovrum och han flyttade in i sitt kontor/studierum. På söndagen var en spännande dag då vi åkte till Abbotsford för att titta på våran framtida bostad. Vi gick floden, Yarra fram och kom sålunda fram nerifrån, det var jättevackert, Mimosan blommade, folk cyklade, promenerade, fiskade mm. Kändes hemma!!

Floden Yarra med Mimosa

Lars tog massa kort idag på byggnaderna och omgivningarna, men lägger en separat post om Haven, där vi skall bo, senare!

De är redan uppe på taknivå, vi skall ju bo på 8e våning, dvs högst upp.
Bara tak med gemensamma utrymmen ovan oss.

Lars och Daniel med Eden och Haven bakom sig

Efteråt gick och handlade lite till Daniel på IKEA. Lite mat blev det också. Dagen innehöll också ett besök på Monet utställningen. Var inte så jätteimponerad, har sett bättre utställningar med Monets fantastiska konst. Men det var ändå kul att se. Vi åt lunch i underbart väder på Southbank.

Monet på Melbourne Art museum

God lunch och dricka i solskenet

På kvällen åt vi hemma, återigen favoriten DOC, stod för maten. 

Skinka, melon, mozarella mm. Mumsigt!

No comments:

Post a Comment