Wednesday, December 4, 2013

och fortsättning följer...

Efter att Harish vart och betalat på den lokala polisstationen fick han meddelandet att vi kunde betala, läs muta, överaskningen är stor!? så skulle besök och rapport komma snabbt. Dessutom skulle Harish hämta polismannen och ta honom till oss. På lördagen ringde så polisen och H åkte och hämtade honom. Vi trodde att han skulle se, att här bor vi och vi var vi. När han då frågade om pass och FRRO så muttrade jag, vaddå, e han blind eller, han hade nämligen fått passkopior redan. Ja, nu var det ju inte ens så lätt. Sir, ta fram papper och penna och skriv upp alla dokument jag nu skall berätta att jag vill ha!! MEN, vi har redan skickat alla nödvändiga dokument till parlamentet och poliskommissionen. "Ja, men jag har ju inga papper"??????

Nähä, så då blev det att vi igen fick printa ett set dokument, PLUS foton och en hel del andra papper som ett brev varför vi var i Indien mm, jag undrar just detsamma! Han ville dessutom ha ett brev från företaget att Lars jobbar där osv. Iallafall så åkte H iväg till polisen med dokumenten. Undrar just hur många foton och dokument de nu har av oss (och alla andra) i sina arkiv. H ringde och berättade att nu var herr polisen nöjd, dvs han fick en summa pengar i näven, ja naturligtvis inte från oss, hur skulle det se ut att begära ett bevis på vår ärlighet och sen inte vara ärlig. Bara i Indien!

OK, detta skedde i lördags. På måndagen pratade H med polisen som sa att han på tisdagen skulle åka själv till poliskommissionen med papprena. På onsdagen ringde Lars dit och de hade ännu inte sett några dokument! Så där är vi nu.....

fortsättning följer!

No comments:

Post a Comment