Friday, January 24, 2014

Jul och nyår 2013/2014

Lars kom på lördagen, han hann inte träffa sina föräldrar för de åkte till USA och fira julen med Björn och Eva. Han hade förstås beställt skaldjur till första kvällen innan han somnade.

Skaldjur och champagne, vad annars?

Vi tog med Benny till min farmor, farfars och min mors grav. Vi köpte en krans och tände ljus. Det var iskallt och blåste men dock uppehåll. En fin stund tillsammans!

Med morfar på kyrkogården

Vi gick långa promenader, men fick julhandlat en del, fikat och äta goda luncher. Sen kom julaftonsmorgon, då vi gav varandra några klappar. Hos Johan skulle det bara vara klappar till barnen. Vi åt en god frukost med allt som hör till. Tog en promenad och skulle äta lite gröt till lunch då det kom, mailet, som vi väntat på, sicken julklapp vi fick. Vårt australienska boendevisa var klart. Fram med champagnen, här skulle firas!

Passande bok, haha!

Mysig julfrukost
Julklappar...

Yeah, det gick vägen!!!

Sen åkte vi till pappa och Kerstin, där Kerstins familj kommit för att fira jul. Glögg och Kalle Anka stod på agendan.

Kalle Anka på tv för stora och små

Vidare sen till Johan och Sofia för att fira julaftons kväll där. Tomten var på ingående, fast det verkade som om han kom till och från hela tiden, mycket julklappar i omlopp. Och jättegod mat! Mina fotoskills denna kväll var uruselt men här är några hyfsade...


Daniel med Ewa och Charlie

Alex och Charlie

Tomten kom

Daniel med Sofia och Johan

Reine, Hasse, Titti och Lars
Fortsättning följer...

No comments:

Post a Comment