Friday, January 17, 2014

Till Sverige!

Jag och Daniel åkte till Sverige den 8 december. Lars var kvar ytterligare två veckor i Indien och jobbade. Vi landade i snöstorm men det regnade bort på vägen till Göteborg. Sen var det regn, grått och blåst i hela 3.5 vecka som vi var i Sverige. Inget roligt väder men vi hade det jättemysigt. Tänk bara att ta hissen ner och gå ut och sätta sig på ett café och dricka en av de 111 koppar Latte jag drack, haha. Lyx när man bor i Indien.


Snökaos på Landvetter


Vi började förbereda för julen, handla, och pynta men hann också träffa våra goa vänner och familj. 


Farmor och farfar kom på fika

Yvonne, tog sig tid att komma på fika, i all förberedande för sitt
julfirande i sitt nya hus i Portugal.

Vi var på museum, konstutställningar, träffade Catherine på lunch (Avalon förstås) och sen gick vi på julmarknad på Kronhusbodarna. Jättemysigt!

Daniel och Catherine

Vi fick goda skaldjur först hos Karin och Arne sen hos pappa och Kerstin.

Morfar Benny
Reine och Ewa bjöd oss på julbord på fantastiska Vallda golfklubb. Ett härligt och modernt julbord och vi åt gott och umgicks.

Benny, Kerstin, Ewa, Daniel, Reine och jag

Vi var på Lisebergs julmarknad, går ju aldrig dit på somrarna längre men deras julmarknad var helt fantastiskt. Så fint, även om snön saknades så gjorde det inget. Var tvungen att visa Lars så då fick det bli ett andra besök.

Daniel på Liseberg

Vi var och hälsade på hos Per och Louise med barn tillsammans med Reine och Ewa. En mysig stund tillsammans. Jag fick en liten egen stund med lilla söta Allie.

Jag och Allie

Vi besökte många restauranger och fik men en favorit var helt klart, Bon.

Daniel på Bon, god mat och fanatstik trevlig personal

Vi hade ju ingen bil så vi gick och gick, så skönt. Det blev ju fort mörkt och ibland regnade det på tvären, men det var ju härlig frisk luft så det gjorde inget, hehe. Telefonkameran var med för det mesta.

Fina Liseberg

Innan Lars kom fixade vi julgran och julpyntet, städade och beställde julmat mm. 

Julgran klar

Sen kunde Lars komma!

No comments:

Post a Comment