Thursday, July 21, 2011

Här är det livat...

När Lars anlänt så blir livet mer livat så att säga! Många inköp för utbyggnaden och uppsättningar mm, båten kom på plats, sen var vi tvungen att dra en snabbis till Göteborg för att hämta mitt pass (berättar varför senare). Vi passade på att hälsa på det SKF Malaysiska laget på skolan där de bodde. Unga söta och artiga flickor, som tyvärr fick storstryk i alla matcher, hade ingen chans mot elitspelande svenska lag. Hoppas deras självförtroende inte åkte allt för mycket ner i botten utan att de ser Gothia cup som en chans att komma ut och se en del av världen. Vi hann inte se någon match. På onsdagen drog Lars och Daniel till Strömstad för att hämta Fred, Daniels kompis från KL. Väl tillbaka kom kajakerna i sjön och de tog en båttur och sen drog de upp en makrill. Härligt liv.

De paddlade runt Ösö genom hamnen och kanalen.

De racade in till kaj så vattnet sprutade!

På kvällen kom Agneta och Mats med dotter och svärson i sin segelbåt. De brukar alltid lägga till några nätter i Grundsund och det är alltid lika trevligt att träffas.

Malin, Emil och Mats.


Lars och Agneta.

Pappa och Kerstin bjöd på fika och gav Daniel en examenspresent, en Nikon. En fantastisk överraskning. Han blev förstås jätteglad och har redan tagit massor av härliga bilder. Han ser tillvaron annorlunda än oss gamlingar och det syns från hans kameraperspektiv.

Daniel och morfar.

1 comment:

  1. Ser virkelig ut som om dere har herlige dager, og det ser så fint ut hos dere! Vi kjørte "forbi" dere igår på vei hjem fra Danmark med Stena Line, en tur til Legoland og Løveparken med barnebarna var vellykket, - og slitsomt!! Ønsker dere gode sommerdager.

    ReplyDelete