Tuesday, March 22, 2011

SWEA VM tillbakablickar...

Packar för att dra till Sverige på spring break men hinner med en post med lite tillbakablickar på SWEA Världsmöte! Nedanför är bilder är från de hektiska dagarna innan deltagarna anlände!

Helen, (festgruppen) med en del färdiga välkomstväskor!

Vi hade tillgång till ett storage/kontor där det packades väskor, som alla deltagarna fick när de anlände. Vi lagrade allt där som sponsormaterial, värdinnekit, drycker och annat som behövdes under mötet. Vi satte upp ett kontor, med printermöjligheter, datorer, pärmar med alla listor och det allt administrativa. Det var alltid någon där och detta koncept fungerade alldeles utmärkt. Hotellet, stod med en Jura espressobryggare som de hela tiden underhöll med vatten och kaffe. Fantastisk service!

Vi har haft ca 20 möten i VM kommittéen under det sista året, plus alla undergrupper som haft egna möten. Detta var ett av det sista dagen innan för att stämma av så vi hade allt under kontroll! Här är Mimmi, Regionordförande Asien, Nasha, Lena och Maria!

Vi smet ifrån och åt en välbehövlig lunch, Anki, Eva, Lena och jag. Feast village ligger ju i Starhill gallery och där finns massor av bra restauranger. Alla 7 regionmötena åt sina luncher där och de var väldans nöjda!

Madeleine, ansvarig för festgruppen, sponsorer och välkomstväskorna, hade full kontroll över läget, här hjälper Charlotte, Amanda och Helen!

No comments:

Post a Comment