Saturday, March 5, 2011

Rimbun Dahan vernissage!

Här duggar inte posterna tätt inte, vi är ju inne i slutfasen till SWEA Världsmöte så det är en massa jobb men här kommer uppdatering!

Jag och Daniel (Lars är ju i Kina) var inbjudna till vernissage på Rimbun Dahan, den kände malaysiske arkitektens Hijjas Kasturi och hans fru Angelas hem. Jag har berättat tidigare om deras hem och konstnärs program, klicka här. De låter utvalda konstnärer från Asien och Australien bo hos dem under 3-12 månader och på slutet blir det konstutställning. Jag var ju där med SWEA för ett tag sen och träffade Jessica Watson, Sydney bon som pratar perfekt svenska efter att ha studerat på Göteborgs konsthögskola i 13 år, hennes man har bott i Sverige i 34 år och han fick vi också träffa igår. Iallafall en jättetrevlig kväll med mycket folk, god mat, tal och förstås konst av Jessica och den andre konstnären malaysien Ilham Fadhli Shaimy som också bott där under året.

Jessica och Daniel framför tavlan vi köpte!


Ilham Fadhli Shaimy och Daniel framför hans mycket spektakulära tavlor,
varav vi fick köpt två av de mindre!

Utställningen pågår till 20 mars, så är ni i Malaysia så åk till Kuang (Sugang Buloh) och gör ett besök. Öppet på helgerna 10-18 eller by appointment!

No comments:

Post a Comment