Tuesday, November 8, 2011

En lång helg!

På fredagen var min franska granne inne på en kaffe, hon fick massor av franska böcker och tidningar som Daniel läst! Populärt! På sista tiden har vi haft massor av apor i trädgården, kan ju ha något med att vårt Rambutan träd har goda ätbara frukter?


Titta noga så ser ni tre apor på staketet.


På eftermiddagen var Peter Karlsson från Tigers flyttfirma här, han tittade igenom bohaget för att kunna ge oss offerter för våra 3 flytt, Sverige, lägenheten och Indien. På lördagen spelade Lars och Daniel golf på KPGA med Hans. Söndagen ägnade vi åt lite flytt och städ till lägenheten! Söndagen var helgdag, då muslimerna firade Hajji och som vanligt i Malaysia när helgdagen faller på en söndag blir man automatiskt ledig på måndagen. Även denna dag ägnades åt lägenhetem IKEA, inköp och lite smått och gott. På kvällen var vi på grillen på Mandarin. Killarna drack, åt och njöt, jag med min mage var sparsam men det var gott ändå. Tisdagen som Lars tagit ledig, han har många semesterdagar att ta ut innan hans nya jobb, spelade vi golf. Daniel spelade jättebra, långa RAKA drivar och bra järnspel, allt satt som det skulle. Lektionen för Mr Kumar gjorde nytta! Fast jag hade samma timme och Mr Kumar rättade till mitt klubbläge i backswingen, slog drömslag på driving rangen. Ja, det var där ja! Väl på banan så gick det inte (nu heller). Så nu tar jag nog time out, himla frusterande, när man vet att man kan! 





Senare på tisdagen var vi till banken för att ändra bankkontor. Lägenheten är ju i Mont Kiara så det blir lättare att ha tillgång till en bank där. Tog en bit över en timmer att fylla i alla formulär mm. Men vi fick god hjälp och till slut hade vi då överfört allt, ordnat internetbanking, nya kort och ett pensionärskonto! ??? Ja bankkvinnan tittade på Lars, tittade i pappren och slog några siffror på calculatorn, tog fram ett Gold Savings account, meddelade glatt att det var ju högre ränta på ett "seniors account". Någon fick sig ett gott skratt! Skönt att veta att man är senior nör man är 53 år! Skratt!




Specially tailored for senior citizens, retirees and those planning for early retirement, Golden Savers is the ideal savings account for you.

No comments:

Post a Comment