Thursday, December 29, 2011

Julafton 2011!

Kan inte minnas när vi var hemma själva, utan någon del av vår familj med oss, och firade jul, om än det har hänt? Iallfall så blev det i år. Vi började med frukost tillsammans med Josephine.  


Julaftons morgon!
Jag och Josephine!


Sen lämnade Josie oss för att fira med sina vänner och sin kyrka. Vi förberedde julmaten och vid ett kom Nasha med sina barn, Sara och Johan. Vi hade det sedvanlig på julbordet, Jansson, skinka (kalkon till Nasha med familj eftersom de är muslimer), sill, lax o annat smått och gott. Det såg ut som om det inte skulle bli någon sill i år eftersom IKEA inte tagit in någon eller annat heller för julen, men Lars hade en hemlig källa som levererade både sill och gravad lax med sås.


Lars skär gravlaxen.
Julbord!
Jullunch i 35 gradig värme!


Janssonen blev väldans god i år och tog nästan slut. Det gjorde hela gänget också som var väldans trötta efteråt.




När Nasha och ungdomarna åkt så vilade vi och sen kom tomten. Vi hade sagt, inte en massa julklappar i år förutom till Daniel, vi hade ju köpt oss en Mac så det fick ju räcka. Så någon blev lite förlägen över sin stora hög, skratt!


Va, är allt detta till mig?

Söt tomte!


Ganska nöjd verkar det som!
Daniel fick ett zoom objektiv, stativ och lite annat till sin kamera, han har ju tagit upp fotgrafering som hobby. Julafton gick till en ända och till och med Tequila var nöjd, vi hade köpt henne ett orange koppel och halsband i Sydney!

1 comment:

  1. Så hyggelig det hørtes ut! Kjempekoselige bilder. Ønsker deg et riktig godt nytt år. Kanskje det blir dette året vi treffes? Klem fra Hege

    ReplyDelete