Wednesday, December 28, 2011

Sydney dag 11-17

Installerade på vårt favorithotell, Quay Grand. Som vanligt lägenhet mot bron med härlig utsikt!


Vi startade med shopping, jag var som vanligt till garnbutiken och handlade, killarna hade sitt som de ville kolla på. Denna gång bestämde vi oss för att ta morgonens kaffe på ett nya ställen varje dag. Mysigt och en flat white smakar alltid lika gott var man är. Dessutom provade vi nya restauranger men även om det var lite folk så var ställena vi ville gå på fullbokade, kan ha med Masterchef att göra??!! Iallafll så gick vi till Flying Fish som var trevligt och god mat!

Flying Fish, Jonas wharf.

Vi åkte ut till Manly två gånger, en kväll för att gå till en favorit, Pavillion. Där jobbade en kille, som var 2meter + och frågade om vi var från Sverige. Det visade sig att han hade spelat volleyboll i Tierp (var ligger det frågade dumma vi) i 4 år. Lustigt. Maten var god och färjan tillbaka är alltid en fröjd att åka, så vackert när man rundar operahuset. 


Ett annat favoritmål är Bronté beach och en härlig promenad längs med vattnet bort till Bondi beach. Killarna i full fart med kameror för att ta på surfarna.



Yvonne och Torsten rekommenderade för ett par år sen, Swell i Bronté och de har även blivit våran favis. 

Swell restaurang.
Annars blev det som vanligt, marknaden i The Rocks, Operabaren, Wildfire, promenader gata upp och gata ner, jogging för Lars i Botaniska. Vi hittade till Balmain som visade sig vara en liten pärla. Vi fick också ordnat bankkonto till Daniel och lite annat som var tvunget. Så var det dags att åka hem och fira jul efter en lååång och härlig resa down under! Skönt att veta att jag kommer tillbaka om nån månad, blink, blink!


No comments:

Post a Comment