Sunday, January 1, 2012

Nyårsafton 2011!


För första gången sen vi flyttade till KL skulle vi fira nyåret inne i city. Björnereds med vänner från Sverige och 7 ungdomar träffades på Marriott för en drink innan vi gick till vårt bokade bord på Shook. Hela Feast Village var uppdukat till ett festligt nyårsfirande. 6 rätters middag med diverse drycker ingick. God mat och trevliga ungdomar förgyllde middagen!







Middagen drog ut på tiden så vi fick skynda på dem. Efteråt var det beställt champagne på Mandarin hotell som ligger ca 15 min promenad från Marriott. Bytte till lågskor och iväg vi gick. Hej och hå vad det inte gick bra. Ute på Bukit Bintang, runt Pavilion var det miljoner människor, vi försökte knö oss genom hordern av folk. Gick inte så vi fick vända och pröva en längre väg. Daniel som gick före såg ut som ett askmoln när han kom tillbaka till oss, någon hade tagit hans telefon han haft i fickan. Jäklar va arg han var! Men med Iphone kan man ju stoppa någon annan att använda innehållet. Vilket Lars och han började jobba med, samtidigt som klockan gick och de andra redan försvunnit. 


Förstår ni?


Väl färdiga började vi en mycket snabb promenad för att hinna till Mandarin innan tolvslaget. Vilket vi gjorde. Ett glas champagne sattes i handen på mig vilket jag svepte, början till morgondagens huvudvärk, skratt! Vi begav oss till poolområdet med skumpan och hann räkna ner och vips så var det 2012. 



Mer champagne 2012!


Tack och lov hade vi Razali, vår chaufför som körde oss hem, vilket gick smidigt trots mycket folk på stan. Det var Razalis sista körning för oss eftersom han nu startar ett nytt jobb. Han har varit oss trogen och en mycket bra chaufför under mer än 3 år. Avslutar med ett kort på den goda desserten. Nu hoppas jag för allas skull att 2012 blir ett bättre år än 2011. Fast det är nog bara vi som kan göra förändringarna så jag hoppas att världen blir mindre gniden, delar med sig, löser problem utan egoism så inte det gamla Mayafolket får rätt! Gott Nytt år alla!!!









No comments:

Post a Comment