Saturday, July 14, 2012

Dagarna går....

...tiden går! I slutet av varje Sverigevistelse skriver jag en trudelutt i en dagbok om vad vi gjort och hur vädret varit. Kommer inte skriva några snälla ord om vädret i år, kallt, regn, blåst och strålande om vart annat, kuddar ut och kuddar in. Har blivit otrolig svensk genom att säga..-men det regnar iallafall inte! Huttrande i dunväst eller regnjacka eller någon minut med näsan i solen som faktiskt blivit lite brun iallafall! Magen har blivit rundare, för man (läs jag) äter hela tiden, fika, lunch, fika, middag, godis, glass, vin, kexchoklad på golfbanan, en öl efter, jaddå det går bra efter bara 9 hål också, bull bull! 


Catherine och Göran kom upp igår från Marstrand och vi gick till Pelles och en väldans god lunch, Kummel med god sås och potatis! Sen lite bullar, förstås, till kaffet. Alltid lika roligt att träffas. Catherine och jag har ju känt varandra sen barnsben. Våra barn är jämngamla (förutom deras förstfödda som är äldre och bor och jobbar nu i USA).


med Catherine och Göran 


Eller hur, visst ser det ut som solen skiner jämt? Men det är då kameran är framme och vi har vågat oss ut. Men faktiskt, jag njuter av den friska luften och de goda dofterna, möjligheten att kunna äta fisk (färsk) och skaldjur, umgås med familjen och att ha Daniel på kramavstånd. 


En god lunch på Gullmarsstrand!
Efter mycket fisk och skaldjur kan det vara gott med
en pizza, tyckte iallafall Daniel

No comments:

Post a Comment