Thursday, September 19, 2013

Bali del 2!

Onsdagen var en ledig dag och en del av tjejerna passade på att åka shoppa eller ta massage. De två Bintang tjejerna, jag och Sharon, som egentligen var vana med 5 stjärnig lyx, haha, drog till Amanusa. Där hade jag, Lars och Daniel bott för ca 15 år sen och det var som jag mindes det. Oh, så fint!


Amanusa - Sharon och mig

God mat och skumpa
Sharon
Lite seriös shopping

På vägen hem stannade vi i mataffären Pepito, tömde den på Bintangs, choklad, vin och lite annat smått och gott. Vi fortsatte med våra art journal poolside och hade sällskap av Baxter som väntade in solnedgången.



På torsdagen fortsatte vi i Villa Soma, det blev journaling till musik i lanaien. Till lunch bestämde vi, Jane, Kirsten, Sharon och jag att gå ner de 150 ojämna, branta trapporna till stranden. Vi hade ju inte hunnit ner dit ännu. Ack så vackert där var! Det finns ingen annan väg till den förutom trappor. Tur det bor mest backpackers där som inte har tunga resväskor. Men surfarna, inklusive Janes man Angus får ju bära ner och upp sina brädor varje dag.


Bingin beach

Sharon, Jane och me
Jag med Kirsten och Jane
Brant var det

Mer jobb på eftermiddagen innan det var dags att igen vandra trapporna ner till stranden för en härlig BBQ middag. Vi fick beställa av ett par killar som hade nyfångad fisk, Snapper, Bläckfisk, Räkor framför sig. De vägdes och fixades till innan de hamnade på BBQ. Snacka om färskt! Och gott var det!
Helen och Sharon väljer

Tillagning
The Hurry Slowly gals Victoria Karin Sharon

Angus, Kirstin, Jane, Diana, Amanda

Våran sista dag, fredag, jag och Sharon åkte hem en dag tidigare än alla andra, så beslöt vi att hänga vid våran poolside i lugn och ro, skönt att bara vara två, vi fick gjort jättemycket. Våran maid kom till och med och serverade oss lunch där. Toppen!


Arbetsbord

Sharon serverar kaffe

Var och en av oss fick bli inbjudna till Jane i hennes "nest". Lite privatsamtal om ditt och datt och genomgång av vårt arbete. Mysigt och roligt att få denna kända person för sig själv lite!


Jane Davenport

Janes koja

Vår sista kvälls middag intogs hos Bob, riktigt god mat. Det bjöds på tårta eftersom Karli fyllde år.


Amanda, Victoria, Karli, Sharon, Julie, Cara, Angus, Kirstin

En härlig vecka var slut. Till och med Bali tiden tog slut. Hmm, kommer sakna alla, Hurry Slowly, gemenskapen framförallt urgoa Sharon, Bintangs, vackra Bali, utsikten, poolen mm.
Men det går ju att återkomma, Jane har retreats två gånger om året!

Bintang lagi! Pantai! Binni! Boleh! Jumpa lagi Bali!

No comments:

Post a Comment