Thursday, June 30, 2011

Golf och ockupation!

Nu har vi bott två veckor i min fars hus, som ju bor granne med oss på landet. Vårt hus är ännu inte färdigt, målaren skall tapetsera idag och rörmokaren sätta in det sista i badrummet på måndag. Men sen får de komma tillbaka när vi återvänt till KL för att göra färdigt. Man kan inte anklaga dem för att vara snabba, alla skyller på alla, alla väntar på alla. Man kan undra hur de klarar att jobba så och tjäna några pengar! Vore det inte bättre att göra ett jobb färdigt och sen gå på nästa? Iallafall så skall jag och Daniel bli en ockupationsmakt idag och "reclaim the house". Vad gör det om toan står mitt i köket? Den går ju ändå inte att använda. Men det går ju ingen nöd på oss, solen skiner och vi kan ägna oss åt......


Daniel började spela golf i Frankrike och fortsatte sen i Malaysia men tröttnade och slutade. Någon gång på driving rangen eller en korthålsrunda har det väl blivit. Men med nya skor, klubbor och en bag han fick för några år sen ställde han sig på rangen och drog den ena bollen efter den andra spikrakt tvärs över hela rangen. Tjo hej vad det gick. I ärlighetens namn så tog det en halv hink innan han kom på hur han skulle göra men sen...Härligt Daniel!


Kerstin!



Min far, Benny, som varje år sponsrar "Rosén Open" på Skaftö, en tävling som i år hade 140 anmälda. Börjar med en Pro-Am på fredagen och sen tävling lördag-söndag. Cut ligger på 4.0 i handicap och många proffs är med. Kul!

1 comment:

  1. Høres ut som om du har en aktiv og travel sommer! Og til slutt får du supre resultater. Neste år Nilla, da treffes vi nok! Ønsker deg flotte sommerdager selv om det er mye å gjøre!

    ReplyDelete