Thursday, October 13, 2011

Lunch och 25 års kalas!

Karin är i stan för att hämta sina illrar till Hongkong. Vi passade på att äta en lunch och göra lite i shopping i Bangsar. Kommer sakna Karin! Vi hann också med en tur till vår lägenhet som nu är färdig, mer om det senare!

Karin på Times.


På kvällen var det dags för MASBA 25 års kalas. Tjejerna hade fixat en "Back to the 80s night" med allt tillbehör, färgade drinkar, diskomusik, trevligt bildspel om 1986 från Malaysia och Sverige. Fast de glömde bort att vi gifte oss 86, haha!! Många tal hölls och det serverades vin och tilltugg. Åt och drack inte så mycket eftersom jag är fortfarande rädd att störa lilla maggen. Träffade lite nytt folk vilket alltid är trevligt. Personal från UD/Jakarta var där och vår nye general konsul. Regeringen har ju bestämt att återupprätta ambassaden i KL, ett enormt slöseri med pengar, först stänga, sälja allt och sen öppna. Undrar hur de tänker? Iallafall det blev en trevlig kväll och inte så sent!


MASBAS president Hans i 80 tals stuk!

Det var fritt val att klä sig i 80 tals klädsel. Jag hade hittat en bolero jag sydde upp i KL 94, med breda axelklaffar och lite diskofärger. Maria hade de traditionella leggen. På bilden har vi också Vibeke och Ingrid.


Jan Orrnert, Malaysiaspecialisten kom till Malaysia på 70 talet och har nästan varit här hela tiden sen dess. Han var med och startade upp MASBA 1986. Det finns nog inget om Malaysia som inte Jan känner det!!


Vi befann oss på 29 våning med fantastisk utsikt runt KL. Många hamnade ute på terassen för att undgå det höga diskodunket. 

Anki i tidsenlig knutblus och en ny bekantskap Nina.

No comments:

Post a Comment