Sunday, February 26, 2012

Nu packas det!

Äntligen får man väl säga. Sen i juli 2011 har vi vetat att vi skulle eventuellt flytta till Indien och det ända som återstår nu är ett visum. Det kan dra ut på tiden men vi packar nu så när det är klart kan både vi och flyttgodset dra iväg. Vi hoppas på runt den 10 mars, vi får se.




Det blev Santa Fee som flyttar oss till Indien och i Bangalore är det också dem som tar hand om oss. De har en relocation service på plats och var dem som hjälpte Lars hitta huset. Huset som vi vill ha är nu nästan (är väl bäst att gardera sig med) klart. Det är ganska tråkig procedur att packa, man kan inte hjälpa till utan måste bara finns till hands och svara på frågor. Bättre när man packar upp för då kan man hjälpa till. 


Skypade precis med Daniel som hade sin första lektion idag, computer. Nu var han hemma på lunch och har bara en matte lektion sent i eftermiddag. Underbart det här med videoskype. Han har det bra, hade vart på IKEA igår med kompisar. Allt som vi ordnade med spårvagnskort och liknande har nu anlänt nu skall han bara ansöka om ett ID kort så han får lov att köpa alkohol. Annars måste han gå omkring med passet i fickan. "100" saker var han tvungen att ha för att kunna få det. Men det är ju viktiga saker!!

No comments:

Post a Comment