Sunday, November 7, 2010

En helg i Singapore!

Vi har haft en långhelg här i Malaysia, indierna firade sin "jul" dvs Deepavali. Lars och Daniel var lediga på fredagen så då passade vi på att flyga ner till Singapore. Ett välkänt ställe för oss efter många turer dit. Vi hann med lite av de vi måste göra, en shopping tur runt Orchard road, ett besök för mig på Made with Love som säljer scrap booking saker mm. Men vi gjorde lite nya saker denna gången som ett besök på nya Universal Studios, välordnat och fräscht.


Sen hade vi bokat bord på restaurant Cut som ligger i det nya Marina Bay Sands, ett amerikanskt jättehotell med 3000 rum och kasino. Men när vi väl kom dit fick vi reda på att de har inte öpnnat Cut ännu, trots att vi fick boka bord där, snopet! Så uppklädda som vi var drog vi tillbaka till vårt hotel, Raffles och åt på Writers bar som har fantastisk mat. På lördagen var vi på Oso, en av våra favoritställen, italiensk underbar mat, alltid fullt och himla bra service. kan varmt rekommenderas! Dagen efter var det tanken att vi skulle ta en fika på sky park som ligger på toppen på Marina Bay Sands, men då mådde jag inte bra så Lars drog ut på stan själv!

Den här bilden ljuger eftersom det är en byggnad framför så jag lånar en bild från internet. Arkitekturen är rätt häftig såg ett program hur man byggde tornet och skyparken på toppen, imponerande!

Modernt i all ära men inget slår vårt favorit hotell, Raffles! Så kolonialt och anrikt!

1 comment:

  1. Vad spännande, vi var där i mars och då var det också stora byggnadsställningar, men det är ett spännande bygge. Märkligt att ni kunde boka bord till något som inte var klart ännu!
    Ser ut som om er långhelg varit bra. Här snöar det som bara den och jag längtar verkligen till varmare breddgrader, men är ganska glad över att våra möbler kommer i morgon bitti. Värmer lite! Kramar!

    ReplyDelete