Saturday, June 30, 2012

Besök och till Göteborg

Inte var det varmt inte men frisk skön luft, måndagen spöregnade hela dagen men tisdagen blev det sol så jag kunde köpa blommor på Westgarden i Bokenäs och sätta i krukorna. Måndagkväll kom Yvonne och Daniel gjorde god mat till oss och det blev en rolig kväll med mycket vin och diskussioner om bla demokrati! Härligt!


Jag och Yvonne


På onsdagen drog vi till Göteborg och Nääs Fabriker, lite shopping i den härliga klädaffären och sen en mycket god lunch på hotellet! Lars hade ju anlänt tisdagen men skulle jobba tom torsdag. På onsdagskvällen var vi bjudna på en helt underbar middag hos Johan och Sofia, Per kom med sin lille Ernst. Alltid så kul att träffas!!


Lunch på Nääs Fabriker

Nääs bomullsfabriker, härlig klädbutik


Härliga kusinerna, Alex och Ernst

Charlie med sin mor Sofia

Hemkomna från ett år i USA, Johan och Sofia

Per och Ernst
På torsdagen gick vi för att ansöka om nytt pass till Daniel, det gick smidigt men alltid så mycket att fylla i eftersom vi är utskrivna ur Sverige och måste uppge var vi bott och när! Sen gick vi till Mauritz Cafe för en av stans godaste kaffe och rabarberbulle, mums. Tyvärr stänger dom den 1 september eftersom hyran har höjts orimligt mycket. Så synd!!


Mauritz cafe, en epok som snart tar slut

Daniel
Sen blev det lite shopping, alltid kul i Göteborg. Ella och Lars kom in till stan och vi åt en god makrilllunch på hotell Avallon, till det hade vi ett glas champagne eftersom Lars just fyllt 70.


Daniel med födelsedagsbarnet, Lars

Ella och jag


Senare på eftermiddagen kom Lars från sin konferens och vi kunde dra till Grundsund, men vi stoppade förstås i Kärra och hälsade på farmor och farfar. Där blev det goda våfflor. Väl i Grundsund väntades räkor och vin hos pappa och Kerstin, och en fotbollsmatch, Italien som tyvärr slog Tyskland!!

No comments:

Post a Comment