Thursday, June 14, 2012

Sopor och väninnor!

Hmm, det lät ju kanske inte så bra, att soporna kom före mina väninnor. Men jag håller på och skriver på en soppost (uttalas sop post). Så det har varit mycket med det nu, sopor alltså, skall efter sommaren tillsammans med två andra indiska damer här där jag bor dra igång en organiserad sophantering, ja det lät det och ambitiöst är det också men vänta tills jag skrivit posten så förstår ni! I väntan på att Daniel skall dimpa ner på lördag så var jag idag på kaffe hos Barbro med Anne och Annelie, lika trevligt och gott som vanligt! Här är ett suddigt kort som Anne envisades att ta så jag skulle få vara med, haha!




Vackra Anne fick också vara med!


Sen gick vi vidare till poolen och åt en god lunch. Nu åker vi ju alla åt var sitt håll för sommaren, även om jag längtar till Grundsund så skall det bli roligt att åka tillbaka senare. Tur att man tycker så iallafall!


Annelie med sin "lilla" Dosa, pannkaka.


Måste visa de fina blommorna jag fick av Annelie förra lördagen, då var de inte alls utslagna.  Dessutom hade Annelie köpt vita men de visade sig vara rosa och hur fina som helst.




Väl hemma hade min swingstol kommit. Perfekt plats för eftermiddagsläsningen ute på altanen!
My swing thing!

No comments:

Post a Comment