Thursday, August 30, 2012

Dagarna går...

och jag med dem!! Denna veckan har jag vart ute utan min kamera. Handlade jättegod red snapper och lagade en god fiskmiddag, wow in Indien!! Åt lunch med Barbro på Phoenix mall, det var trevligt. Idag var jag hos Priya, en amerikanska med indiskt ursprung här på E. Trevlig pratstund över en kaffe. I morgon väntar handarbetsgruppen! Stickar för fullt på min lediga tid, så avkopplande, Se här! Ror på Lars roddmaskin som nu är uppsatt i ena tomma gästrummet, skall vara bra för att förstärka mina ryggmuskler allt enligt doktorn. Jag har pratat med Daniel och nu är det bara 2 veckor tills vi åker alla till Malaysia, Daniel har lov och skall jobba en vecka där och Lars kommer en helg. Längtar! Till helgen blir det golf för Lars och jag tänkte baka för jag skall ha gäster på måndag då mannen från Kolkata kommer!

Hade tänkt skriva följetongen om soporna, men känner just nu att jag stångar huvudet i väggen. Alltså just nu ser jag bara svart när det gäller sophanteringen här i Bangalore och Indien. Så jag återkommer med det!

Förra veckan (det hade jag glömt) var jag hos min tyska väninna Gaetana, hon hade bjudit in Flora, ett projekt med indiskor i slummen, som syr allt från förkläden, påsar, dukar mm. Allt startat av en tyska. Jättefina saker, precis vad jag behövde ett nytt förkläde, så det blev det och lite annat.

Gaetana till vänster, mitt nya förkläde ligger ner till vänster i bild.

No comments:

Post a Comment