Saturday, November 10, 2012

Ansiktsyoga och lite till!

Jag åkte med Barbro och Anne på tur på torsdagen. Vi åkte om deras skräddare, flera gånger, i Indien är inget klart när det skall vara klart, sen åkte vi till Sarafina Plaza där det skulle finnas trevliga affärer, vi hittade en som sålde fantastiska täcken, plädar mm. Har köpt dessa i Malaysia men här var naturligtvis halva priset och mycket mer att välja på. Köpte en till huset och en till Daniel i julklapp.


Barbro och jag på Sarafina Plaza

Anne och Barbro

Sen åt vi lunch på Little Italy innan vi åkte till ett spa. Anne och Barbro hade träffat Ema tidigare och hon hade bjudit in till en föreläsning om åldrande och ville visa ansiktsyoga.

Ema, en philipinska i Indien

Efter en timmes "mässande" om fria radikaler, antioxidanter mm så kom hon till ansiktsyogan, vi fick lära oss några rörelser som vi skulle göra en halvtimme om dagen, tror nog inte det. Vi var trötta och fick väl inte lära oss något nytt så vi var ganska nöjda att åka hem! Men en trevlig utflykt var det.

På kvällen kom Daud, Tequilas gamla husse på besök. Jättekul att ses igen efter ca 2 år. Vi skypa även med Vikki, som befinner sig hemma i Dubai!

Lars med Daud

No comments:

Post a Comment