Sunday, May 29, 2011

Brunch!

I lördags var det Prom för Daniel, återkommer med bilder på han och hans date när jag får tag på ett! Under tiden visar jag ett kort som vi tog innan han åkte och hämtade Arathi!


Dagen efter var vi bjudna till Mini och Krishna, dels firades våra ungdomars student men också att de skall flytta till Stockholm till sommaren. Det blev en jättetrevlig brunch med god indisk mat och massor av dricka! Alla Daniels kompisars föräldrar var där och det gav oss en sista chans att träffas innan våra barn sprids uti världen! Ungdomarna var förstås hur trötta som helst, för även om promen slutade 22.30 så fortsatte de sen ut på nattklubbar!


Marianos mor Rosa, Freds mor Margot, jag, Abhis mor Mini, Arathis mor Shanti, Rameshs mor Leila! Stolta mödrar!

Något trötta ungdomar, från vänster Daniel, Fred, Ramesh, Frasier, Abhi, Arathi, Billy och Mariano!


Mini fick alla föräldrar att säga något till ungdomarna och även dem till oss. Jag kunde naturligtvis inte få fram något mer än tårar när jag önskade dem lycka till. Sen blev det många fler tårar men också en hel del skratt! Det är så emotionellt att våra barn är nu så stora och vi är så stolta över dem vad de har åstadkommit! De har varit så duktiga, en IB examen är inte helt lätt och de har arbetat hårt! All lycka till dem i framtiden!

2 comments:

  1. Lykke til og alt godt til en flott gutt! Verden trenger flinke og omtenksomme mennesker! Ønsker deg en fin uke.

    ReplyDelete
  2. Hej där! Studenten, vad fantastiskt roligt, hade vi ingen aning om, usch vad dåligt av oss! Då är ni fria att komma hit och hälsa på då! Gratta Daniel med en stor puss från oss inkl boxarn!!
    pussssssssssssssssssssssssssssss från Kaliforninen

    ReplyDelete