Sunday, May 22, 2011

Judgement day 21 maj!

Ja, det var ju den dagen jorden skulle gå under sa en underlig kristen grupp (eller det kanske var många som trodde detta var sant?) i USA (var annars?). Ja, vi började ju undra när himlen öppnade sig och det värsta regn, åska och blåst vi sett på väldans länge kom farandes över oss. Tragiska nyheter uppdagade sig när ett barnhem utanför stan blev dränkt i lera efter ett jordskred, många döda. Tidnings rubrikerna lyder som vanligt, AGAIN. För de lär sig inte, man tar bort träd på sluttningar så inget binder och sen bygger de på och runt dem. Sen händer det och då kliar de sig i huvudet och undrar om det inte NU är dags att sätta stopp för byggandet. Malaysia! Ja, tillbaka till jordens undergång så försvann vår fina utsikt, tvilling tornen....

Vart tog de vägen, mystisk rök breder ut sig över Kuala Lumpur....


där kanske....


Nej, inte ens våra berömda torn lyckades du trolla bort, Harold Camping, mannen bakom judgement day, men enligt nyheterna har han nu själv gått under jorden, kanske är bäst så!!

Iallafall så när regnet hade någorlunda lagt sig och ändrad färdväg (vägarna var oåtframkomliga på flera ställen pga vatten) gav vi oss av till Mont Kiara och vår kompisars Hariett och Gunnars (tillsammans med Linda och Patrik) avskedsfest. Ja det flyttar tillbaka till Sverige nu i sommar!


Två trevlig kvällar var över. Daniel fick åka till sjukan med Lars på lördag morgon då han skurit sig kraftigt på en pub på fredag kvällen. En ölsejdel gick i tusen bitar och ett av Daniels fingrar kom ivägen. Tejp och spjälkning!! Ungdomarna har redan börjat fira skolans slut, bara en dag kvar!

På söndagen kom aporna på besök, trädgården är ju full av olika frukter som dessa liv älskar!

Nu är det snart dags att tända på grillen och grilla lite hamburgare! Mumsigt och skönt ändå med en lugn kväll hemma framför TV! Skall bara ringa min svägerska först som fyller år idag!

1 comment:

  1. Det å dømme verdens undergang har vel skjedd mange ganger, men er nok ikke innenfor menneskets rekkevidde å klare å fastsette. Men å ødelegge i denne verden klarer vi utmerket!
    Og over til noe mer positivt så var det et nydelig bilde av apen som er på lunch i bakgården! Nydelig. Ønsker deg en fin søndag.

    ReplyDelete