Wednesday, August 17, 2011

Daniel 18 år!

Så kom den dagen då sonen våran blev 18 och vuxen! Vart tog åren vägen? Men jag kan med stolthet säga att han har växt upp till en smart, kreativ och fantastisk människa. Kommer sakna ihjäl mig när han flyttar ifrån oss nästa år. Daniels 18 årsdag firades hos min bror och svägerska där de bjöd in till ett mindre kalas hemma hos sig. Kvällen började med att Daniel fick sin livs överraskning, chansen att köra brorsans Aston Martin, WOW, vilken lycka! Första gången han körde i Sverige och på fel sida vägen, höger.

Koncentrerad Daniel!

Sen kom farmor och farfar med en uppblåsbar flytväst något Daniel ville haft länge. Han hade redan fått en jättefräck resväska nu när han skall ut på egna ben.

Daniels faddrar Anne och Bosse kom med blommor till värdinnan, bakom blommorna, och hörlurar, Shure, till Daniel, WOW!! Han blev så glad. De är tydligen the best of the best.

Anne och Yvonne.

Våra goda vänner Yvonne och Torsten, som följt Daniel sen han var bebis var på plats och firade honom. Ett rejält tillskott till hans nya datorfond tackade han för!!

Kerstin, Karin, Daniel, Arne och Lars.

Morfar Benny höll ett fint tal till Daniel som också tackade med ett mycket fint tal. Av morfar och Kerstin fick en driver och pengar. Golfen är ju något han har tänkt ta upp igen!


Daniel med morfar Benny!

Farfar Arne, Daniel, Torsten och farmor Karin.

Dagens värdinna Ewa och Daniel.

Och min käre broder Reine! Tack snälla för att ni förgyllde Daniels och våran dag! Daniel fick dessutom av Reine och Ewa en vinöppnare, förutom tillskott till datafonden, något han kommer behöva i framtiden, haha! Härlig födelsedag och igen en fantastisk sommarkväll.

No comments:

Post a Comment