Saturday, August 27, 2011

Indien Bangalore Dag 2.


Tidig frukost och sen väntade chauffören på Lars och åkte till SKF. Först skulle vi träffas vid lunch med mäklare men det blev så att Lars blev där nästan hela dagen. Jag tog då till fället i akt att göra ...ingenting! En god bok, Gandhi, vad annars? En kopp te och spenderade hela tiden på terassen. På eftermiddagen när Lars kom tog vi oss en drink i Blue Ginger baren, på slutet av vistelsen behövde vi bara sätta oss förrän ett glas Chardonnay och en inhemsk öl, Kingfisher stod på bordet, hmm!


På kvällen åkte vi till en fisk och skaldjurrestaurant, Karavalli inne i stan, bjudna av Lars eventuella framtida chef. Fantastiska räkor, fisk, gott Indiskt vin. Det finns ett par vingårdar runt om Bangalore, bland annat Grover Vineyards och från där drack vi ett Sauvignon Blanc, riktigt gott. Under resan drack vi även röda viner från från Sula Vineyard. Indierna kan dom!! Tyvärr glömde jag kameran denna kväll!

1 comment:

  1. Låter spännande när man sitter i Lerberget ...

    ReplyDelete