Wednesday, March 7, 2012

The Chef!

Daniel har alltid varit road av matlagning och alltid haft åsikter om vad vi äter. Ibland har han briljerat i köket, inte med vanlig köttfärssås utan då skall det vara hemmalagad pasta, specialmenyer mm. Vilket vi har ju förstås tyckt vart jätteroligt! Nu har han eget kök i Melbourne (alldeles för litet då, tycker han men..) och nu kör han sitt eget race. Stolt som han är, vilket han har all rätt att vara, skickar han ibland bilder! Vilket gör hans mamma ännu stoltare!




Jamie Olivers piripiri kyckling och i salladen är det sötpotatis, kipfler (australienska underbara potatisar), koriander och fetaost. Han behöver fler skålar ser det ut som! Och sen....








Här är det en biff macka med Ruccola också från Jamie Ollivers kokbok. Stekt potatis och jag fick som svar på vad det var i formen...Portobello mushroom dressed in olive oil, chilli, parsley and cheddar!! Jo ja tackar jag! Han brukar göra mat så det räcker ett par dagar, vilket är ju himla smart. Han har även bjudit Hanann på det har jag hört. Och hon var nöjd! Bra att veta att han inte kommer svälta ihjäl, haha!!

No comments:

Post a Comment