Friday, March 30, 2012

En sista gång...

på stan. Lars kom hem från Holland på torsdagen och på fredagen var det avtackning och annat på SKF för honom så det blev halv dag där. På kvällen drog vi in till stan för att njuta lite en sista gång av pulsen där. KL city by night är fantastisk, på senare år har vi väl inte vart där för ofta utan vart lata och åkt till Bangsar, så synd. KL är klart häftigt. Vi började på Traders med ett glas skumpa och titta på utsikten.


På Traders!


Var är drickan?


Vackrast när det blev mörkt!
Sen gick vi vidare till vår kinesiska favoritrestaurang, Hakka. Hakka var den först restaurangen vi var på när vi kom till KL 1993. Kom ihåg jag satt och ammade Daniel (kanske inte så populärt?) och käkade nötter med pinnar. Sen har Hakka bytt plats flera gånger efterhand som de byggt nya hus. God mat, bra service (samma familj som alltid haft den), härlig atmosfär, ja vad kan man mer begära.


På väg till Hakka

Beställning!
Massa god mat....
Fast godast är dock Pomfret.

Sen gick vi upp till Bukit Bintang, favoriten i KL. Morgonkaffet på Esspressamente, se stan vakna, folket på väg till jobbet, absolut bäst! Bra shopping! Men sen går BB ner mot Chinatown och på vägen finns Jalan Alor, en annan sida av KL och där jag jobbat med Karen flyktingar. Oh dessa minnen som dyker upp! Lars föreslog att vi skulle gå och ta nåt och dricka på Ben's balkong i Pavilion och se BB från ovan. Sagt och gjort!



Väl nere, lekte jag turist och tog 100 foton, haha! Sen gick vi in till Starhill och Feast village och tog mer att dricka, ja varför inte? 

Måste vi ha mer att dricka....

Ja en liten till! Sen åkte vi hem, Sharanis sista natt. Han har varit en bra chaufför sen Razali slutade i januari. Jättepigga när vi kom hem så satt vi ett tag på balkongen och insöp atmosfären. Nej nu är det tid att lägga sig och åka till Indien! Så nästa gång skriver jag från Indien!

No comments:

Post a Comment