Monday, March 5, 2012

Skumpakväll!

Bjöd vi på i lördags kväll. Ett gäng vänner kom drack och åt hela kvällen lång. Många glada skratt och mycket tjöt. Vi har ju begränsat med köksatilraljer och dessutom kom det sista flyttlasset på fredagen, så vi var rätt trötta. Så vi köpte färdig mat på B.I.G. Bens underbara mataffär. Gott och enkelt. Så här fint har det blivit på vår lilla "uteplats" som egentligen nederdelen på ett atrium som går genom alla lägenheterna, svårt att förklara.


Våran lilla gård!


Den var rolig del att inreda! Sneglade lite på visningslägenheten när de sålde condot. Men det blev riktigt bra! 


Pelle, Genna och Jeanette

Två färgstarka damer, Anki och Nasha!

Lars, Maria och Magnus



Skål!
Vi fick fantastiskt vackra champagneglas som vi förstås testade direkt. Tack snälla vänner för att ni kom och de vackra glasen. (Ankis bild, tack för lånet!!).


På söndagen plockade vi ordning alla Daniels saker som skall härbärgera här tills han får en riktig lägenhet/boende i Melbourne. Tequila, stackarn var alldeles förskräckt när alla kom på lördagskvällen så hon gömde sig tätt intill tvättmaskinen hela kvällen. Men på söndagen var hon så glad och upptäckte alla bra ställen hon kounde sova på, dessutom förstod hon snabbt att om hon gick till dörrn kunde hon få gå ut och göra sina behov. Duktig kicka!

1 comment:

  1. Hej, Vad fint det blivigt. Önskar vi kunde vart med. Hoppas vi ses snart och lycka till i Bangalore. Kanske det kan bli en tjejresa? Kram

    ReplyDelete