Thursday, April 7, 2011

Festbilder från SWEA gala middag!

Här kommer lite fina bilder från våran avslutningsmiddag under Världsmötet (SWEA). Vi var ca 200 kvinnor från hela världen som gjorde denna kväll minnesvärld! Madeleine med sin festgrupp hade gjort ett fantastiskt jobb med att arrangera allt. Modevisning, malaysisk dans, god mat, tal och annat gjorde kvällen magisk. Alla var jättenöjda! OK här är ett bildspel...


Kvällen började med drink i den vackra foajen, Ulrika och Linda registrerade alla gäster som också fick veta vilket bord de skulle sitta vid.


Jag och Anki, som inte behövde jobba denna kväll utan bara vara värdinna vid respektive bord. Anki bjöd på Champagne på sitt rum innan!


Bland gästerna hittade vi naturligtvis SWEA Internationals ordförande Åsa-Lena Lööf (till höger) och tidigare ordförande Christina Moliteus. Båda har varit hos oss i KL tidigare och de är alltid lika angenämt att träffa dessa två mycket trevliga och positiva damer.



Eva Linder, gammal KL SWEA, nu boende i Stockholm, men hon hotar med att komma tillbaka till KL snart! Alltid så välkommen så! Eva var kvällens konferencier och gjorde det jättebra, förutom när hon utbrister Hallelujah. då ramla jag av scenen! Skratt!


Våran ordförande Maria Harkins och Asiens Regionordförande Mimmi Svensson, hälsar oss alla välkomna!


Vi bjöds på fantastiska danser av de olika etnitiska grupperna, kines, malay och indisk. Sen blev det en modeshow av helt fantastiska kreationer av i.KARRTiNi. Helt rätt, batik är väldigt malaysiskt och när det är handmålat på siden som ovan, då blir det helt korrekt.


Maria, Nasha, Madeleine,Anki,Annelie,Jag,Linda,Lena och Helen

Sen blev hela VM kommittéen uppkallade på scen. Vi fick ta emot ett varmt tack och små gåvor, bla ett vackert bärnstens smycke!


Här mottager jag present och tack från Åsa-Lena. Vid midnatt var det slut på den underbara kväll. Jag stupa i säng, framförallt för att jag skulle ju upp klockan 5 och tillsammans med Nasha skicka iväg bussar till utflykt och flygplats!



No comments:

Post a Comment