Monday, April 2, 2012

Äntligen i Indien...

En stor oro fanns när vi åkte till KLIA. Vår gamla chaufför Razali körde oss dit, vi behövde ju en stor bil för alla väskor, bur och hund. Oron var för om allt var i ordning med Tequila, papper och så. Väl där visade det sig att det var inga problem. Vi betalade övervikt för henne och buren, 1500RM, därefter hon fick en business tag, så lustigt. Tyvärr var vi tvungna att checka in 4 timmar före vår flight, varför kan man fråga sig så det blev ganska länge i bur. 


I business check in loungen på KLIA.

Flygningen gick bra, lugnt och fint hela vägen. Bara två nötter till flygvärdinnor, väldigt ovanligt för MAS, som normalt har en ypperlig servicepersonal. Väl framme, gick det snabbt igenom pass, tull och annat. Och där kom buren med Tequila, hon var jätteglad att se oss och verkade vara i gott mod. Nu tog det lite tid för att vi skulle visa papper och skrivas in manuellt i en stor bok. Men sen äntligen kom vi ut och kunde ta henne ur buren. Oj vad glad hon var.


En liten grön plätt hittades för behoven.
Klockan var nu efter 3.30 på morgonen i våra huvud. Bangalore är 3.5 timme efter Malaysia så vi var ganska trötta kan jag lova. Vi kom isäng runt 5 våran tid. Men sen sov vi gott alla tre.

No comments:

Post a Comment