Monday, September 10, 2012

Lunch och äntligen!

Anne bjöd mig och Barbro på lunch igår. Gott och trevligt som vanligt. Ingen kamera togs fram! Suck! Barbro och Lars hade ju varit i KL över helgen, första gången där, och det var jättekul att höra hur de hade haft det. Och gissa vad? Det hade vart bra! De hade tom fått se kungen på Merdeka square i natura bara nån meter bort. Gissar att de hade öppet hus där istället för det nya palatset i år! Kul att mina rekommendationer blev bra, ja inte att träffa kungen förstås! Där hade de tur!

Jag skrev äntligen i rubriken, och bor man i Indien så är det lilla som räknas som att Natures Basket nu öppnat i Whitefield och nu äntligen efter några månader fått igång sina kyldiskar. Där jag igår kunde inhandla, kyckling, god skinka, salami färdigförpackad från Italien. Jag håller tummarna att det kommer gå bra för dem! Hörde expat damerna igår grymtade att strukturen på kassorna inte höll måttet, alltså jag har inga problem med det alls. Jag är så glad att jag stod med en korg full med varor som jag saknat, bara nöjet att se hur de kaotiskt stämplar in siffra efter siffra i kassaapparaten är rätt rogivande. Fördelen att hitta något positivt i allt!! Jag i ett nötskal!

De hade 3 kassor igång, kanon!

På min andra blog kan man nu beskåda mitt försök att sticka en socka! Ja det blev bara en eftersom inget mer garn, haha! Här är länken Nillas craft.

1 comment:

  1. Hej!
    Jag kom över din blogg på malaysiaspecialisten.com och såg att du inte längre bodde i Malaysia men att du hade gjort det i många år!
    Jag ska åka dit i mars nästa år och resa runt lite och skulle jättegärna ta del av lite tips och råd om både vad man inte bör missa och annat som man kanske inte tänker på i förväg!
    Jag vore väldigt tacksam om du bara ville dela med dig av dina erfarenheter! Jag är intresserad av de där guldkornen som inte nödvändigtvis är de största turistfällorna!
    Maila mig gärna på elaakk@gmail.com

    Med vänliga hälsningar Emma

    ReplyDelete