Monday, September 17, 2012

På vift i KL....

På lördagen åkte jag och Lars in till city. Valet på Mandarin som vanligt, gick de nya gångbroarna (rena och snygga med aircond) till Pavilion. Började förstås med en kaffe på Espressamente! Efter att ha avnjutit en underbart god latte slängde vi oss an some heavy shopping! Ja det gick bra, mycket bra!! Haha! Vi åt lunch på en av de italienska restaurangerna och gick sen tillbaka genom gångbroarna till KLCC.

På Pavilion
Gick en stund även där men sen var jag jättetrött och gick till Mandarin och satte mig och tog en kaffe. Lars kom efter en stund, tog en kaffe och sen bila vi hem.

På Mandarin
Efter att ha vilat lite åkte vi till Hock Lee och köpte blommor för att senare överlämna dessa till Barbara och Dario. Dario tog ju över efter Lars på SKF och nu var familjen samlad i sitt nya hus här i KL. De har in princip tagit över allt utom vårt hus, haha. Josie våran maid, Nik, trädgårdsmästaren, poolmannen,  våran el och rörmokare Mr Watts, Saidi från Rentokil och Lars bil. Det var roligt att se våra gamla bilar ihop igen!!!



Dario, Lars och jag, Barbara
Efteråt blev det lite mat och sen kom det bästa av allt, Daniel! Vi hämtade honom på Stesen.

Daniel kommer!!!
Underbart att ha honom nära igen och kul att träffas i vårt gamla KL. 

Skumpa förstås!

No comments:

Post a Comment