Tuesday, April 17, 2012

Ditt och datt i B.

Lars åker en genväg till jobbet som skall vara vacker (får vänta tills jag skall spela golf för då kan jag åka med och släppa av Lars). Vägen kantas av natur, vatten, byar mm. Längs med vägarna, som i hela B. sitter försäljare av alla sorter. Mest mat, men även hjälmförsäljning, städgrejer, madrasser mm. De brukar stanna och köpa bananer.


Vår tillfälliga chaffis köper bananer!

Tillverkning av blomster girlanger!

Hemma i vårt område arbetar hur många som helst, de kommer tidigt på morgon och går sen eftermiddag, de har stor kontroll på de som går in och ut med ett slags kortsystem. I närheten av vårt hus finns ett bygge och där är det intressant att se hur det går till. De har precis börjat, kört dit material som sand och sten mm. Där går då kvinnor och bär en sten på huvudet från plats A till plats B, ibland bär de sand på liknande sätt. Får gå dit med stora kameran och ta bättre bilder sen. 


Kanske inte effektivt men billigt kan jag tänka!
Nu skall vi till tullen och inspektera våran stora container som kommit till B. Skall bli intressant och varmt säger de. Har hört många historier hur det kan gå till och befarar väl det värsta men vi får hålla tummarna att det går smidigt.

No comments:

Post a Comment