Monday, April 9, 2012

Nytt språk!

Trodde jag kunde engelska flytande? Men i Indien pratar de en annorlunda engelska helt klart. De använder ord som jag trodde man inte använda längre. Och sen uttalet, mamma mia, jag får börja om från början. Mail heter mell, car heter vehicle, telephone heter instrument osv. Att de hela tiden skakar på huvudet måste jag försöka komma ihåg att de menar inte nej, kan mena nej men mest ingenting eller ja. Tom Tequila skakar på huvudet som dem nu. Börjar nog själv snart. Nu har vi flyttat in i huset och det är fantastiskt. Hela området är som den bästa resort som skulle kunna ligga i Beverly Hills. Breda boulevarder med stora otroliga villor, vakter var och varann meter. Stort nog för Lars att jogga sin 30 minuters runda. Till pool området tar det 5 minuter att gå och där finns ett stort gym med tränare, bibliotek, bar, eget hus för barnen och en lång ren fin pool. Vi sa när vi flyttade från Bukit Tunku att nu kommer vi nog aldrig bo så här fint mer. Fel! 
Igår knackade det på dörren och vår närmaste granne stod utanför med en nybakad kaka i handen. De är från Malaysia! och har bott här i 5 år, Shell folk. Jättetrevlig. 


Se Tequila är lycklig nu, inte en ko i närheten!


Härlig pool!
Sista kvällen i Koramangala på hotellet åkte vi till Indiranagar och 100 feet road. Där åt vi på en motsvarighet till KLs Ben's, Sunnys, jättegod mat, trevligt och väldigt ungdomligt ställe, passade ju oss perfekt, haha.





No comments:

Post a Comment